Bir FETÖ’cü daha enselendi

Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi tarafından düzenlenen operasyonda, FETÖ üyesi olduğu gerekçesiyle 7...

Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi tarafından düzenlenen operasyonda, FETÖ üyesi olduğu gerekçesiyle 7 yıldır aranan eski 1. Sınıf Emniyet Müdürü Arif Oktay Eser’i yakaladı. Eser, 7 yıldır sürekli olarak kılık ve adres değiştirerek yakalanmamayı başarmıştı.

Ekipler Eser’i yakalamadan önce uzun süreli takip süreci yaşanmıştı. Eski emniyet müdürünün örgüt tarafından sağlanan sahte pasaport ve kimliği kullanarak yurt dışına kaçacağı bilgisinin ekiplere gelmesinin ardından operasyon başladı. Eser’in üzerinde ve adresinde yapılan aramalar sırasında iki sahte kimlik ve pasaport, bol miktarda döviz ve cep telefonu, dizüstü bilgisayar ve pek çok döküman ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre yakalanan FETÖ mensubu Eser, operasyon sırasındaki rahat tavrıyla dikkat çekti ve operasyona katılan polislere ‘boşuna uğraşıyorsunuz, biz geri döneceğiz’ dedi.

Eser, işlemlerin ardından adliyeye sevk edilecek.

Haber merkezi

Bakmadan Geçme