• Haberler
  • Gündem
  • Bir dede ölen torununu hastaneden işte böyle aldı…

Bir dede ölen torununu hastaneden işte böyle aldı…

Manisa'da yaşanan olayda, kalp kapakçığı olmadığı için annesinin karnında ölen 23 haftalık torununun cenazesini teslim alan...

Manisa’da yaşanan olayda, kalp kapakçığı olmadığı için annesinin karnında ölen 23 haftalık torununun cenazesini teslim alan dede hayatının şokunu yaşadı.

Bebeğin cenazesini bir bisküvi kutusunda alan dede Yaşar Koç (65), hastane yönetiminden şikayetçi oldu. “Torunumu öyle alınca dünyam başıma yıkıldı”  diyen dedenin ifadesi yürek burktu.

Duruma tepki gösteren dede Koç, önce savcılığa, torununun defin işleminin ardından da Barbaros Şehit Özdemir Polis Merkezi Amirliği’ne giderek hastane yönetimi hakkında şikayetçi oldu.

Dede Koç, “Torunumu bisküvi kutusunun içerisinde verdiler. Buna çok üzüldüm. Yazık, günah bize. Bunun bir çözümü olmaz ise belki de insanları çöp poşetine koyup verecekler. Bu ülkede hayvan hakları var, hiç olmasa torunumun da hakkı olsun. Cenaze torbası yoksa beni yönlendirebilirlerdi. Torunumu öyle alınca dünyam başıma yıkıldı. Bu zamanda bisküvi kutusuna bir çocuğun konulması ağrıma gidiyor” ifadelerini kullandı.

 

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme