Beydağ'lı Ve Ödemiş'li Gaziler Bir Araya Geldi

Beydağ Belediyesinde bir araya gelen Beydağ'lı ve Ödemiş'li Gaziler,  Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar'ı ziyaret etti....

Beydağ Belediyesinde bir araya gelen Beydağ’lı ve Ödemiş’li Gaziler,  Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar’ı ziyaret etti.

Ödemiş Muharip Gaziler Derneği Başkanı Selahattin Aktaşoğlu, “ Ödemiş Muharip Gaziler Derneği olarak Beydağ’da bulunan gazilerle birlikte Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar’ı, pandemi sonrası ilk defa ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Başkanın bu daveti bizleri çok mutlu etti. Güzel sohbetten sonra,kendisinden, gazilerimiz için tören elbisesi istedik ve bizleri hiç kırmadan 13 Kıbrıs Gazisine, tam-takım gazi elbisesi alınması için harekete geçti. Belediye Başkanımıza çok teşekkür eder ve görevinde başarılar dileriz” dedi.

Beydağ Belediye Başkanı Yılmazlar;Gazilerin kendileri için baş tacı olduğunu belirterek, “  Ülkemizde her zaman toplum olarak,saygı ve sevgi gösterdiğimiz sevgili Ödemiş’li ve Beydağ’lı gazilerimizle bir araya geldik. Onlar için ne yapsak azdır. Bizler Beydağ Belediyesi olarak her zaman gazilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Seher GÖÇEN

Bakmadan Geçme