• Haberler
  • Gündem
  • Beydağ'da yeni bir muhasebeci yapılan törenle hizmete girdi

Beydağ'da yeni bir muhasebeci yapılan törenle hizmete girdi

Beydağ'da Atatürk Mahallesi Lozan Meydanı No:8'de Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Aslı Biçki Dereli tarafından yeni iş...

Beydağ’da Atatürk Mahallesi Lozan Meydanı No:8’de Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Aslı Biçki Dereli tarafından yeni iş yeri, Beydağlıların hizmetine açıldı. İş yerini Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar hizmete açtı. Yapılan açılışa Beydağ Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi Başkanı Osman Kıran, iş yeri sahibi Dereli’nin aile yakınları ve vatandaşlar, yoğun katılım gösterdiler.

“Tüm Beydağlıları bekliyoruz”

Açılış öncesi konuşan Başkan Yılmazlar, “Gelişen  ve büyüyen Beydağ’ımıza bugün biraz sonra açılışı yapacağımız ve Aslı Biçki Dereli tarafından kazandırılan bu yeni iş yerinin öncelikle ilçemize, hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Yaşadığımız normalleşme ile birlikte yeni iş yerleri açılmaya devam etmektedir. Beydağ ilçesi, böyle yeni iş yerlerinin açılmasıyla daha da gelişmektedir. Aslı Biçki Dereli’ye burada hayırlı işler ve bol kazançlar temenni ediyorum” dedi.

İş yeri sahibi Dereli de Başkan Yılmazlar’ın konuşmasının ardından kısa bir konuşma yaparak, “Aslen Beydağlıyız. Kendi branşım olan serbest muhasebe mali müşavirlik bürosunu Beydağ ilçesine kazandırmaktan son derece mutluyum. Tüm Beydağlı müşterilerimizi iş yerimize bekliyoruz” mesajını verdi.

Yapılan konuşmaların ardından Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar, açılış kurdelesini iş yeri sahibinin minik kızı Elif Dereli ile alkışlar eşliğinde keserek, ‘Beydağ’ımıza hayırlı ve uğurlu olsun’ temennileriyle hizmete açtı. Yapılan açılışın ardından katılanlara çeşitli ikramlar sunuldu.

Özcan Çetin

Bakmadan Geçme