• Haberler
  • Gündem
  • Beydağ'da Zabıta Haftası Belediye Başkanı Şakir Başaran Tarafından Kutlandı

Beydağ'da Zabıta Haftası Belediye Başkanı Şakir Başaran Tarafından Kutlandı

Beydağ'da, 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası dolayısıyla Belediye Başkanı Şakir Başaran, zabıta ekipleriyle bir araya gelerek ilçede görev yapan zabıta teşkilatının özverili çalışmalarını kutladı.

 İlçenin huzur ve düzenini sağlamak için gece gündüz demeden çalışan zabıta ekiplerine teşekkür eden Başkan Başaran, daha güvenli bir Beydağ için birlikte çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

Başkan Başaran, zabıta teşkilatının ilçedeki kamu düzeni, esenlik ve güvenliği sağlamadaki önemli rolüne dikkat çekerek, “Zabıta ekiplerimizin her bir üyesi büyük bir fedakârlıkla çalışıyor. Beydağ’ın güvenliği ve düzeni için 7/24 görev başında olan tüm zabıta çalışanlarımıza gönülden teşekkür ediyorum. Hep birlikte, daha güvenli ve huzurlu bir Beydağ için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Zabıta Haftası kapsamında yapılan bu kutlama, zabıta ekiplerine moral ve motivasyon sağlarken, Beydağ Belediyesi’nin halkın huzuru ve güvenliği için zabıta teşkilatıyla işbirliğini sürdüreceği mesajını da verdi.

Bakmadan Geçme