Beydağ'da Uyuşturucu Operasyonu

Beydağ'da uyuşturucu üretimine büyük darbe kenevir ve kubar esrar ele geçirildi

İzmir’in Beydağ ilçesinde, jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon sonucunda uyuşturucu üretimi için kenevir bitkisi yetiştiren ve evinde büyük miktarda esrar bulunduran bir şüpheli yakalandı. İzmir İl Jandarma Komutanlığı'nın kapsamlı inceleme ve araştırmaları doğrultusunda, Çomaklar Mahallesi Kızılyeri mevkiindeki zeytinlik alanda kenevir yetiştirildiği ve bu kişinin evinde uyuşturucu bulundurulduğu bilgisi elde edildi.

8 Ağustos tarihinde, Cumhuriyet Savcısının talimatıyla Beydağ'da düzenlenen operasyon kapsamında, jandarma ekipleri hem zeytinlik alanda hem de Mutaflar Mahallesindeki ikamet adresinde arama yaptı. Arama sonucunda, 137 kök kenevir bitkisi, 3 kilogram kubar esrar, 1 hassas terazi, 35 gram kenevir tohumu, 1 ruhsatsız av tüfeği, 1 ruhsatsız tabanca ve 1 bıçak ele geçirildi.

Ele geçirilen materyaller ve uyuşturucu maddeler, jandarma tarafından incelenmek üzere muhafaza altına alındı. Olayla ilgili olarak yakalanan şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı. Jandarma yetkilileri, bu tür operasyonlarla uyuşturucu üretiminin ve satışının önüne geçmeyi ve bölge halkını bu tür tehlikelerden korumayı sürdüreceklerini ifade ettiler.

Formun Üstü

Formun Altı

 

Bakmadan Geçme