Beydağ'da Muhtarlar Günü Coşkuyla Kutlandı

19 Ekim Muhtarlar Günü programı çerçevesinde Atatürk Anıtı'na çelenk konuldu.

Beydağ’da 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla anlamlı bir kutlama gerçekleştirildi. Program, sabah saatlerinde Atatürk Anıtı’na çelenk koyma töreni ile başladı. Törene Beydağ Muhtarlar Derneği üyeleri, yerel yöneticiler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Anıta çelenk koyulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Törenin ardından, Beydağ Muhtarlar Derneği’nde, vefat eden muhtar arkadaşları adına lokma hayrı yapıldı. Lokma ikramının yanı sıra, bu özel günde Kuran-ı Kerim de okundu. Katılımcılar, geçmişte görev yapmış muhtarları anarak, onların hizmetlerini ve toplum için taşıdıkları önemi bir kez daha hatırladı.

Beydağ Belediye Başkanı Sayın Şakir Başıran, yaptığı konuşmada muhtarların toplum içindeki kritik rolüne vurgu yaptı. Başkan Başıran, “Muhtarlarımız, köylerimizin ve mahallelerimizin gözbebeğidir. Onlar, halkın sesi ve temsilcisidir. Bugün burada, onların özverili çalışmalarını kutlamak için bir araya geldik,” dedi.

Etkinlik, Beydağ halkının yoğun ilgisiyle karşılandı. Katılımcılar, muhtarların toplumsal yaşamda sağladığı katkılara dair düşüncelerini paylaştı. Bu birliktelik, muhtarların toplum içindeki önemini bir kez daha vurgularken, dayanışmanın ve iş birliğinin de altını çizdi.

Başkan Başıran, ayrıca etkinliğe katılan tüm kamu kurum amirlerine ve kıymetli halkımıza desteklerinden dolayı teşekkür etti. “Birlikte hareket ettiğimiz sürece daha güçlü olacağız,” diyerek, muhtarların yerel yönetim ile olan ilişkisine değindi.

Bu anlamlı gün, Beydağ’daki muhtarların ve halkın birlikte dayanışma içerisinde olmasını sağlarken, gelecek yıllar için de bir örnek teşkil etti.
 

Bakmadan Geçme