• Haberler
  • Gündem
  • Beydağ Belediyespor Kiraz 1 Eylül derbi maçı hazırlığında

Beydağ Belediyespor Kiraz 1 Eylül derbi maçı hazırlığında

Çetin Zengin 1. Amatör Lig 21. Grupta 12 puanla liderliğini sürdüren ve geçen hafta rakibi Tire...

Çetin Zengin 1. Amatör Lig 21. Grupta 12 puanla liderliğini sürdüren ve geçen hafta rakibi Tire Genç 1970 Sporu deplasmanda 5-2 yenmeyi başaran Beydağ Belediyespor önümüzdeki hafta sonu oynayacağı komşu ilçe takımı Kiraz 1 Eylül Spor maçı için hazırlıklara başladı.

Yeşil beyazlı ekip Beydağ Belediyespor takımı derbi maçı için gece idmanlarıyla hazırlıklarını sürdüren lider Beydağ Belediyespor’da tek hedef rakip Kiraz 1 Eylül Spor’u yenerek liderliği sürdürmek.

Beydağ Belediyespor takım antrenörü Cumhur Kader oynayacak oldukları maçın hazırlıklarına önümüzdeki Cuma gününe kadar devam edeceklerini belirterek, “21. Gruptaki liderciğimiz 12 puanla devam ediyor. Komşu ilçe takımı rakibimiz Kiraz 1 Eylül Spor’u yenerek liderliğimizi sürdürerek zirve mücadelesine devam etmeyi hedefliyoruz. Takım olarak tam kadro halinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Kader öncelikle sonuçtan daha ziyade iyi futbolla maça gelen taraftarlara güzel maç izlettirmeyi hedeflediklerini belirterek sözlerini şu şekilde sürdürdü, “Bu maçta maça gelen taraftarlarımıza güzel bir futbol ziyafeti çektirmek istiyoruz. Takımımıza başta Beydağ Belediye Başkanımız Feridun Yılmazlar ve Beydağlı futbolseverlerimizin verdiği yakın destekten dolayı minnettarız”.

Beydağ Belediyespor ile Kiraz 1 Eylül Spor takımları arasındaki maçın normal de fikstür gereği 19/ 03/2022 tarihinde oynanması beklenirken Beydağ Belediyespor’un verdiği dilekçeyle maçın önümüzdeki pazar saat 14.00’te oynanacağı kararlaştırıldığı bildirildi.

Şazenuş Keskin

Bakmadan Geçme