BEYDAĞ BELEDİYESPOR, FİNALİST OLDU

Çetin Zengin İzmir 1. Amatör Play-Off yarı final maçında Beydağ Belediyespor, rakibi Yeşilyurt FK'yı 4-1 yenerek...

Çetin Zengin İzmir 1. Amatör Play-Off yarı final maçında Beydağ Belediyespor, rakibi Yeşilyurt FK’yı 4-1 yenerek adını finale yazdırdı.

Güçlü rakibi Yeşilyurt FK takımını 4-1 mağlup eden Beydağ Belediyespor finalde Urla Belediyespor ile Süper Amatör Lige çıkma mücadelesi verecek.

Karşılaşmaya hızlı ve istekli başlayan Beydağ Belediyespor 25. dakikada Nail Cengiz’in golü ile 1-0 öne geçti ve ilk yarıyı 1-0 önde tamamlayan Beydağ Belediyespor, ikinci yarıda da etkili oyununu sürdürdü ve 60. dakikada ilk golün sahibi Nail Cengiz ile skoru 2-0’a getiren golü buldu.

Bu golden 3 dakika sonra Beydağ Belediyespor’lu oyuncu Emir Arslanboğa kendi kalesine ters vuruş sonrası golü atarak fark 1’e indi. Baskısını arttıran Beydağ Belediyespor 75’de Umut Yakanoğlu’nun golü ile 3-1 öne geçmeyi başardı. Mücadelenin 82. dakikasında Halil Karataş’ın korner ’den kaydettiği gol ile 4-1 öne geçen Beydağ Belediyespor, sahadan 4-1 önde ayrıldı ve adını finale yazdırdı.

Final maçında ise Urla Belediyespor ile oynayacak olan Beydağ Belediyespor, Süper Amatör vizesini için haftaya ter dökecek.

Şazenuş KESKİN

 

Bakmadan Geçme