• Haberler
  • Gündem
  • Beydağ Belediyesi Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor

Beydağ Belediyesi Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor

Beydağ Belediyesi, ilçe genelinde gerçekleştirdiği hizmetlerle vatandaşların yaşam kalitesini artırmak için çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Amirliği'ne bağlı ekipler, farklı mahallelerde yürüttükleri kapsamlı çalışmalara devam ediyor.

 

 

Belediye ekipleri, Kültür Bulvarı ve Gül Sokak’ta kaldırım tamirlerini başarıyla tamamladı. Ayrıca, Eğridere Mahallesi’nde şarampol temizliği yapılarak yolların güvenli hale getirilmesi sağlandı. Atatürk Stadı’nın tribün arkasında ise vatandaşların arazilerine geçişini kolaylaştırmak amacıyla yol tesviye ve düzenleme çalışması gerçekleştirildi.

Kış aylarında ulaşımın daha rahat sağlanabilmesi amacıyla Alaçayır Mevkii’ndeki yollara baks-menfez ilavesi yapılırken, Yeşiltepe ve Eğridere Mahalleleri’nde kilit parke taşı döşenmesi gereken sokaklarda yerinde incelemeler yapıldı.

Ayrıca, Erikli Mahallesi’nde belediyeye bağlı Park Bahçe İşleri, Temizlik İşleri ve Fen İşleri ekipleri tarafından genel temizlik, ağaç budama ve yabani ot biçme çalışmaları tamamlanarak mahalle genelinde düzenli ve temiz bir görünüm sağlandı.

Beydağ Belediyesi, ilçe halkının daha rahat ve güvenli bir yaşam sürmesi için yürüttüğü çalışmalarına ara vermeden devam edecek.
 

Bakmadan Geçme