Beydağ, Bayındır ve Tire'ye yeni gazeteler

Küçük Menderes Havzası'ndaki üç ilçe daha yeni gazetelerine kavuşuyor. Beydağ'da Yeni Beydağ, Bayındır'da Yeni Bayındır ve...

Küçük Menderes Havzası’ndaki üç ilçe daha yeni gazetelerine kavuşuyor. Beydağ’da Yeni Beydağ, Bayındır’da Yeni Bayındır ve Tire’de de Yeni Tire olmak üzere üç gazete, her hafta okurlarla buluşacak.

Söz konusu gazetelerin genel koordinatörü İsmail Atahan Keçeci, “24 Aralık 1997’den beri Ödemiş’te Küçük Menderes, 31 Aralık 1997’den bu yana Torbalı’da Büyük Torbalı ve 13 Mart 2017’den itibaren de Kiraz’da Menderes Doğuş ile ilçelerin sesi oluyoruz. Her ilçenin kendi gazetesi olması adına gerçekleştirdiğimiz çalışmalar kapsamında Beydağ’daki Yeni Beydağ Gazetemizi de 8 Temmuz 2021 perşembe itibarı ile her perşembe günü yayınlayacağız.

9 Temmuz 2021 Cuma’dan itibaren her cuma günü ise Bayındır’ın gazetesi Yeni Bayındır, yayın hayatına merhaba diyecek. Her salı günü ise Tire’de haftalık Yeni Tire Gazetesi çıkacak. Hedefimiz, İzmir’in tüm ilçelerine kendilerine özel gazeteleri ile katkı sağlamak” ifadelerini kullandı.

Özcan Çetin

Bakmadan Geçme