• Haberler
  • Beş ülkeden misafir ağırladılar

Beş ülkeden misafir ağırladılar

Özel Dünya Eğitim Kurumları, uluslararası bir projesi ile yine ses getirdi. 2016-2018 yılları arasında yürütmekte olduğu...

Özel Dünya Eğitim Kurumları, uluslararası bir projesi ile yine ses getirdi. 2016-2018 yılları arasında yürütmekte olduğu Avrupa Birliği Bakanlığı ve Türkiye Ulusal Ajansı tarafınca desteklenen, Erasmus Plus iyi uygulama örneklerinin paylaşımı öğrenci ve öğretmen değişim programı kapsamında ülkemize ve okullarına ziyarette bulunan proje ortakları Letonya, Polonya, İtalya, Romanya ve Slovenya’dan gelen öğretmen ve idarecilerinin yer aldığı ziyaretçilerini beş gün süreyle okullarında ağırladılar.

Özel Dünya Eğitim Kurumları’nın organize ettiği ve yönettiği proje kapsamında yer alan konularla ilgili gerçekleştirilen toplantılarla birlikte Ödemiş çevresinde bulunan tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerin yer aldığı bölgelere yapılan gezilerle kültürümüzü ve bölgemizi tanıma fırsatı bulan proje ortakları ülkemizden mutlu bir şekilde ayrıldılar.

Proje kapsamında 2018 yılı Mart ayında, öğrenci ve öğretmenlerin yer aldığı katılımcılar ile yeniden ülkemize ve Özel Dünya Eğitim Kurumları’na ziyarette bulunacak olan Letonya, İtalya, Slovenya, Romanya ve Polonya ülkelerinin vatandaşları, Türk eğitim sistemi, iyi örneklerin paylaşımı, örf ve adetler, kültürel miras ve milletler arası klişeler konuları üzerine toplantılar ve etkinlikler gerçekleştirerek ülkemizi ve kültürümüzü tanıma ve tanıtma fırsatı bulacaklar.  

Haber: Onur Karagöz

Bakmadan Geçme