• Haberler
  • İzmir
  • Bergama Belediyesi’nden Kurtuluş Günü paylaşımı

Bergama Belediyesi’nden Kurtuluş Günü paylaşımı

Bergama Belediyesi, Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu’nun kurtuluş günü mesajını paylaştı. Paylaşıma, Bergama’nın kurtuluşunun yıldönümünde Koştu’nun...

Bergama Belediyesi, Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu’nun kurtuluş günü mesajını paylaştı. Paylaşıma, Bergama’nın kurtuluşunun yıldönümünde Koştu’nun açıklamasının videosu eklendi.

“Bergama’mızın düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yılında kurtuluşu için mücadele vermiş tüm şehitlerimizi başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere saygıyla anıyoruz. Biz her bir karışı tarih kokan ilçemizi her geçen gün güzelleştirerek gelecek nesillere miras bırakacağız” ifadeleri geçen paylaşımdaki açıklamasında Koştu, “Bergama’nın kurtuluşunun 101. yıldönümü münasebetiyle düzenlediğimiz bu anlamlı törene hoşgeldiniz diyerek sizleri sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum” dedi.

Tam 101 yıl önce verilen vatan mücadelesi sayesinde bugün Türkiye’nin bağımsız ve güçlü bir devlet olduğunu vurgulayan Başkan Koştu, “Buradan bir kez daha devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ve yüreği vatan sevgisi ile dolu silah arkadaşlarına şükranlarımı sunuyor, onları rahmetle anıyorum” dedi.

https://x.com/bergamabel/status/1702743243887178226?s=20

Haber merkez

Bakmadan Geçme