• Haberler
  • Genel
  • Bergama Belediye Başkanı’ndan oda başkanlarına ziyaret

Bergama Belediye Başkanı’ndan oda başkanlarına ziyaret

Oda başkanlarından Hakan Koştu'ya teşekkür Bergama Şoförler Odası Başkanı Mehmet Kızıltaş, Bergama Demirciler Odası Başkanı Özcan...

Oda başkanlarından Hakan Koştu’ya teşekkür

Bergama Şoförler Odası Başkanı Mehmet Kızıltaş, Bergama Demirciler Odası Başkanı Özcan Ala, Bergama Bakkallar Odası Başkanı Mehmet Salim Söyler, Bergama Kahveciler Odası Başkanı Kazım Kızılcaoğlu, Bergama Lokanta Kebapçı ve Benzerleri Esnaf Odası Başkanı M. Kemal Bayrakdarlar, Bergama Berberler Odası Başkanı Emrah Gençoğlu, Bergama Sergiciler Odası Başkanı Süleyman Türkoğlu, Bergama Marangozlar Odası Başkanı Hasan Çoban, Bergama Terziler Odası Başkanı Yusuf Kurtuldu, Dikili Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Levent Bağçıvan, Dikili Şoförler Odası Başkanı Doğan Çakır ziyareti organize eden Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu’ya teşekkürlerini iletti. Belediye Başkanı Hakan Koştu ile çok uyumlu çalıştıklarını belirten oda başkanları verilen hizmetlerin yanında olduklarını belirtti.

Bergama ve bölgeyi büyütmek için tüm fedakârlıklara hazır olduklarını belirten oda başkanları “Esnafımızın işini kolaylaştırmak için çalışmalar yapıyoruz. Özellikle gençlerimizin istihdam artışı ve meslek öğrenmeleriyle kazançlarını sağlamalarını hedefliyoruz. Ülkemizi bu dönemdeki imtihandan da beraberce çıkartacağız. Evlatlarımıza ve geleceğimize iyi bir gelecek bırakmak için ne gerekiyorsa onu yapacağız” ifadelerini kullandı.

Haber

Teşekkür etti

İzmir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nin yeni başkanı seçilerek göreve gelen Yalçın Ata da Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu’ya teşekkürlerini iletti. Ata, “Birliğimizle Bergama Belediye’sinin ortaklaşa yürüteceği tüm çalışmalarda beraber olmaya hazırız. İzmir ve beraberinde Bergama’nın tüm esnaf ve sanatkârlarının başkanı olmaktan dolayı memnunum. Bölge esnafımıza faydası olacak her çalışmada tüm desteklerimiz sürecek. Oda başkanlarımız ile birlikte ziyarete gelen Hakan Koştu’ya teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi.

İHA

Bakmadan Geçme