BENGİ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Ödemiş Saray Garden Düğün Salonunda, Ödemiş Zafer İlkokulu 4. Sınıf öğrencilerinden Bora Bengi sünnet töreni heyecanını...

Ödemiş Saray Garden Düğün Salonunda, Ödemiş Zafer İlkokulu 4. Sınıf öğrencilerinden Bora Bengi sünnet töreni heyecanını yaşadı.

Sünnet sahibi, Ödemiş Ticaret Odası Genel Sekreteri Adnan Bengi ve Eşi, Ödemiş Zafer İlkokulu Sınıf Öğretmeni Emine Bengi düzenlenen sünnet töreninde davetlileri ilk olarak kapıda karşıladı.

SARAY GARDEN’DE “ BENGİ “ AİLESİ SÜNNET COŞKUSUNU EŞ VE DOSTLARIYLA BİRLİKTE YAŞADI

Ödemiş’in tanınmış ve sevilen ailelerinden Bengi ailesinin sünnet törenine Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş,  Ödemiş Gençlik ve Spor Derneği (ÖGEDER) Başkanı Melis Eriş, Ödemiş Ticaret Borsası Başkan yardımcısı Hüseyin Gülcü, Ödemiş Ticaret Borsası Genel Sekreteri Ali Öz, olmak üzere sünnet sahibi Adnan Bengi’nin Ödemiş Ticaret Odasındaki mesai arkadaşları ve eşi Öğretmen Emine Bengi’nin eğitimci meslektaşları geceye geniş bir katılım sapladı.

SÜNNET ÇOCUĞU BORA BENGİ ZEYBEK OYUNU OYNAYARAK GECENİN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ.

Bengi ailesinin sünnet gecesinde ilk olarak sünnet çocuğu Bora Bengi gecenin açılışını zeybek oyunuyla açarken gecenin ilerleyen programında dans müzikleri, oyun havaları, takı merasimi ve istek parçalarıyla sünnet merasimi coşkulu bir şekilde devam etti.

Bengi ailesinin bu mutlu gününde, sevenleri yalnız bırakmayarak mutluluklarına ortak oldu.

Bakmadan Geçme