• Haberler
  • Gündem
  • BEM-BİR-SEN İZMİR İL YÖNETİMİNDEN ANKARA'DA ÖNEMLİ ZİYARETLER

BEM-BİR-SEN İZMİR İL YÖNETİMİNDEN ANKARA'DA ÖNEMLİ ZİYARETLER

Bayındır Belediyesi’nde görevli BEM-BİR-SEN İzmir İl Başkanı Veli Yüceer, Başkan Yardımcıları Mehmet Ömür Kömürcü, Murat Berker...

Bayındır Belediyesi’nde görevli BEM-BİR-SEN İzmir İl Başkanı Veli Yüceer, Başkan Yardımcıları Mehmet Ömür Kömürcü, Murat Berker ve Mehmet Fatih Eken ile birlikte BEM-BİR-SEN Genel Başkanı Levent Uslu’yu ziyaret etti.

Görüşmede, BEM-BİR-SEN İzmir İlçe temsilcileri toplantısında alınan kararlar doğrultusunda; yardımcı hizmetler sınıfı ve Gazi-Şehit yakını olan memurların sorunları, sözleşmeli personellerden mahkemeleri devam edenlerin durumu, 3600 ek gösterge düzenlemesinde tespiti yapılan şef kadrosu ve birinci dereceye hak kazanan diğer memurlarla ilgili eksiklikler, refah payı ve vergi düzenlemeleri konularında BEM-BİR-SEN İzmir İl yönetimi, sendika Genel Başkanı Levent Uslu’ya taleplerini iletti.

Ziyaret sonrası Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, BEM-BİR-SEN Genel Başkanı Levent Uslu, Konfederasyon üyesi başkanlar, BEM-BİR-SEN İzmir İl Yönetiminin de katılımı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin makamında ziyaret edildi. Bakan Vedat Bilgin ile yapılan görüşmede BEM-BİR-SEN İzmir İl Yönetimi sendika İzmir İlçe temsilciler toplantısında aldıkları kararları Bakan Bilgin’e ilettiler.

BEM-BİR-SEN İzmir İl Başkanı Veli Yüceer ziyaret sonrası yaptığı açıklamada;’’ En yakın zamanda hayırlı haberleri alacağımızı ümit ediyorum. Fikirleri ile gayretleri ile çalışmalarımıza katkı koyan tüm İlçe temsilcilerimize teşekkür ediyorum.’’ dedi.

Özcan ÇETİN

Bakmadan Geçme