• Haberler
  • Gündem
  • Bebek Sahili'nde cinsel ilişkiye giren sanık mahkemede tahliye edildi

Bebek Sahili'nde cinsel ilişkiye giren sanık mahkemede tahliye edildi

Bebek Sahili'nde birlikte hanımla cinsel ilişkiye girmiş olduğu nedeni öne sürülerek yargılanan hür Kavi tahliye edildi....

Bebek Sahili’nde birlikte hanımla cinsel ilişkiye girmiş olduğu nedeni öne sürülerek yargılanan hür Kavi tahliye edildi.

Bebek Sahili’nde 30 Mayıs 2022 haset Carmen Maria T. ile cinsel ilişkiye giren hür Kavi’nin ‘hayasızca hareketler’ ve ‘beden ve can sağlığı itibarıyla kendini savunamayacak insana gönül rahatlığı cinsel saldırı’ suçlarından yargılandığı davanın görülmesine bitmeme edildi.

İstanbul 15. Ağır Ceza Mahkemesi’nde tanıdık duruşmada yakınan sanık Carmen Maria T. katılmadı. Duruşmada mevkuf sanık hür sıkıca ve tarafların avukatları apiko bulundu.

Duruşmada savunması düşüncesince uydurma düzlük sanık hür Kavi, emektar ifadesini esasen etti ve tahliyesini istem etti.

Sanığa tahliye kararı

Ara kararını açıklanan mahkeme, sanık hür Kavi’nin mevkuf kalmış olduğu süreyi cezaevi uğrunda bulundurarak dünya dışına depar belgesi yasağı ve haftada birlikte güneş imzalı adli arama amacıyla tahliyesine değişmeyen verdi. Mahkeme başkanı, sanığa adli arama hükümlerine uymadığı taktirde yeniden tutuklanacağını hatırlattı.

Öte taraftan Heyet, yakınan sanık Carmen Maria T. hakkında soruşturma kararının beklenmesine, yakalandığı takdirde psikopat olup olmadığına müteveccih raporun katılması düşüncesince beyin ve can rahatsızlıkları hastanesine yatırılmasına hükmetti.

İddianameden

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı çeşidinden hazırlanmakta olan iddianamede, hür Kavi’nin ’beden ve can itibarıyla kendini savunamayacak insana gönül rahatlığı cinsel istismar’ suçundan 7 sene 6 aydan 15 yıla denli ve ’hayasızca hareketler’ suçundan ise 6 aydan 1 yıla denli hapisle cezalandırılması istem edilmişti.

Kaynak: IHA

Bakmadan Geçme