• Haberler
  • İzmir
  • Bayraklı Belediyesi ve AIESEC ortaklığıyla yapılan eğitim kongresine 30 genç katıldı

Bayraklı Belediyesi ve AIESEC ortaklığıyla yapılan eğitim kongresine 30 genç katıldı

Bayraklı Belediyesi ve AIESEC’in ortaklaşa yaptığı İngilizce Eğitim Kongresi projesinde 30 genç bir araya geldi. Bayraklı...

Bayraklı Belediyesi ve AIESEC’in ortaklaşa yaptığı İngilizce Eğitim Kongresi projesinde 30 genç bir araya geldi. Bayraklı Belediyesi’nde yapılan etkinlikte kaliteli bir İngilizce eğitimi için yapılabilecek projeler hakkında görüşmeler gerçekleşerek gençlik projeleri değerlendirildi.

AIESEC, gençlerdeki liderlik vasfını genişletmek ve dünya çapında barışın egemenliğini desteklemek için çalışmalar ve projeler üreten bir gençlik organizasyonu olarak biliniyor. 1948’de kurulan organizasyon, internet sitesinde kendisini “uluslararası, bağımsız, tarafsız ve kar amacı gütmeyen dünyanın en büyük gençlik organizasyonu” olarak nitelendiriyor ve 108 ülkede faaliyet gösteriyor.

Protokol imzalandı

Bayraklı Belediyesi ve organizasyon arasındaki protokol ile beraber gençlerle birlikte ve onların fikirleri ışığında projeler geliştirilmesi hedeflendi. Bayraklı Belediyesi ev sahipliğinde bu hedefle yapılan İngilizce Eğitim Kongresi’nde 30 genç bir araya geldi. Etkinlikte AIESEC İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Arda Kağan Karataş ve Kurumsal İlişkiler Koordinatörü Aykut Gönen de yer aldı.

Projeler masaya yatırıldı

Belediye ve organizasyon arasındaki işbirliği ile yapılan eğitim kongresinde, gençlerin yabancı dil konusundaki eğitimlerinin desteklenmesi ve dünyaya açılabilmeleri için farklı çalışmalar yapılması kararlaştırıldı. Gönen, toplantıdaki gençlere ve Başkan Serdar Sandal’a organizasyona sundukları destekten dolayı teşekkür etti.

Yaptığı konuşmada Sandal ise “İzmir’in kalbi Bayraklı’yı gençlerimizle birlikte yüceltiyoruz. Onların eğitimi, hayalleri, fikirleri bizim için çok önemli. Yarınlarımızı aydınlatacak gençlerimizi desteklemek öncelikli görevlerimizden biri ve biz her alanda geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

Haber merkezi

Bakmadan Geçme