• Haberler
  • Genel
  • Bayraklı Belediyesi Kick Boks Şampiyonası’nda 7 madalya kazandı

Bayraklı Belediyesi Kick Boks Şampiyonası’nda 7 madalya kazandı

Gençler klasmanında ise takım halinde ikincilik kazanan Bayraklı Belediyesi, başarılı sporcularıyla şampiyonaya damga vurdu. Bayraklı Belediye...

Gençler klasmanında ise takım halinde ikincilik kazanan Bayraklı Belediyesi, başarılı sporcularıyla şampiyonaya damga vurdu.

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Gençlerimize güveniyoruz. Onları destekleyip, başarılarını büyütmeye devam edeceğiz. Üzerimize ne düşüyorsa her zaman yapacağız. İlçemizi gururlandıran tüm sporcularımızı kutluyorum” dedi.

Bayraklı Belediyesi’nin Kick Boks sporcuları, elde ettikleri başarılarla İzmir’in sportif alandaki lokomotifi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Belediyenin desteğiyle yetişen sporcular, Türkiye’nin ve dünyanın en önemli turnuvalarında ülkemizi başarıyla temsil ediyor.

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal aynı zamanda, “Gençlerimize güveniyoruz. Onları destekleyip, başarılarını büyütmeye devam edeceğiz. Üzerimize ne düşüyorsa her zaman yapacağız. İlçemizi gururlandıran tüm sporcularımızı kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme