• Haberler
  • Bayındırspor'da transfer hareketliliği

Bayındırspor'da transfer hareketliliği

Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig'i kıl payı kaçıran Bayındırspor'da Dilek Uzan'ın görevinden ayrılmasının ardından teknik direktörlüğe...

Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig’i kıl payı kaçıran Bayındırspor’da Dilek Uzan’ın görevinden ayrılmasının ardından teknik direktörlüğe Nail Gökova, yardımcılıklarına ise Doğan Genç ile Nurcan Başkanoğlu getirilmiş, yeni sezonla ilgili olarak imzalar Bayındır Belediyesi’nde atılmıştı.

Bayındırspor Teknik Direktörü Nail Gökova, “Şu anda transfer görüşmelerimiz başlamış durumda. Muhtemelen transferi Temmuz ayı sonuna kadar tamamen bitirmiş olacağız. Ağustos ayının başında da saha çalışmalarımıza start vereceğiz. Güçlü bir ekip oluşturarak başarıya ulaşmak istiyoruz” dedi.

Mevcut kadronun iyi olduğunu ancak yeni teknik sorumlu Gökova’nın talepleri doğrultusunda kadroyu daha güçlü bir hale getireceklerini dile getiren Bayındırspor Başkanı Ali Doğu ise, “Geçen seneden güzel bir kadromuz mevcut. Bu güçlü kadroyu korumak ve takviyelerle güçlendirmek istiyoruz. Şu anda görüşmelerimiz devam etmektedir. Amacımız, geçen sene penaltılarla kaçırdığımız Bölgesel Amatör Lig’e bu sezon yükselebilmektir” ifadelerini kullandı.

Haber: Turgay KONURALP

Bakmadan Geçme