• Haberler
  • Bayındırspor’da play off şoku

Bayındırspor’da play off şoku

Öne geçtiği maçta Ödemişspor’a 2-1 mağlup olan Bayındırspor, kendini bir anda play off potasının dışında buldu....

Öne geçtiği maçta Ödemişspor’a 2-1 mağlup olan Bayındırspor, kendini bir anda play off potasının dışında buldu. 13. haftaya 25 puanla Süper Amatör Lig Güney Grubu’nun lideri olarak giren sarı kırmızılılar, zirve mücadelesi veren diğer tüm rakiplerinin de kazanmasıyla dördüncü sıraya geriledi.

Ödemişspor müsabakasına dek grupta sadece 3 Kasım tarihindeki Alaçatıspor deplasmanında yenilgi yüzü gören Bayındır temsilcisi, iki aydan fazla bir zamandır ilk kez mağlup olurken bu sezon üçüncü kez bir maçta kalesinde birden çok gol görmüş oldu.

 

Dört rakibi de

dört golle kazandı

 

Halilbeylispor’un Özçamdibispor’u 4-2, Alaçatıspor’un Şirinyerspor’u 4-0 ve Çeşme Belediyespor’un Narlıdere Belediyespor’u 4-1 yenmeleri ile haftayı kayıpsız geçmeleri sonucu Halilbeylispor 28 puanla lider, Alaçatıspor 26 puanla ikinci ve Çeşme Belediyespor da 25 puan ve +10 averaj fazlasıyla üçüncülüğe yerleşti. Yine play off kovalayan bir başka takım olan Balçova Belediye Termalspor da Güzelbahçe Belediyespor’u rakip sahada 4-2 ile geçerek puanını 22 yaptı ve iddiasını güçlendirdi.

 

Osman Toka

Bakmadan Geçme