• Haberler
  • Gündem
  • Bayındırspor, yeni sezon için iç ve dış transferleri tamamladı

Bayındırspor, yeni sezon için iç ve dış transferleri tamamladı

Nevzat Güzelırmak İzmir Süper Amatör Lig 5 Grup'ta şampiyonluk hedefi ile yola çıkan Bayındırspor, transferlerini tümünü...

Nevzat Güzelırmak İzmir Süper Amatör Lig 5 Grup’ta şampiyonluk hedefi ile yola çıkan Bayındırspor, transferlerini tümünü tamamladı.

2022-2023 sezonunda şampiyonluk arzulayan Bayındırspor, iç ve dış transferlerini tamamlayıp ligin başlama tarihine kadar hazır olunacağı belirtildi.

İç transferde Yasin Yılmaz, Ercan Engin, Mehmet Küçükoğlu, Murat Karabatak, Muharrem Özyurtlu, Furkan Demircioğlu, Baran Kahraman, Ataberk Başkaya, Enes Kalkavan, Caner Arslan, Mustafa Bora Karcuoğlu ile anlaşma sağlanırken, dış transferde ise Serdar Canbaz, Halil Tosun, Selçuk Çalışır, Hasan Topaloğlu, Berke Sarıca, Halil Yılmaz, Tolgahan Gök, Berkay Aktürk, Batuhan Demir, Batuhan Otyıldız, Hasan Aykılıç ile 2022-2023 sezonu için anlaşmaya varılmıştır.

Oyuncuların imza töreninde Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen, kulüp başkanı Hakan Özkocabaş, teknik direktör Yüksel Babayiğit ve Bayındırspor ana sponsoru meclis üyesi, iş adamı Mehmet Hampa katılım gösterdi.

Bayındırspor’un yeni Kulüp başkanı Hakan Özkocabaş’ın açıklamasında, “Şampiyonluk parolasıyla çıktığımız yeni sezonda tüm takımlara başarılar dileriz. Teknik ekibimizle beraber eksik bölgelerimize koordineli bir şekilde transfer çalışmalarını tamamladık. Kamp ve yaptığımız hazırlık maçlarında eksiklerimizi görüp o yönde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sezonun başlamasına az kaldı. yönetim, teknik heyet, oyuncularımız ve en büyük gücümüz olan taraftarlarımızla bir bütün halinde yeni sezon hazırız. Buradan taraftarlarımıza da seslenmek istiyorum. Herkes bayraklarını atıklarını hazırlasın sahada gururla izleyecekleri bir takım sizleri bekliyor. Öncelikli olarak hedefimiz grubumuzu lider bitirip sonrasında Play-Off’larda başaralı sonuçlar alıp şehrimize artık BAL ligi heyecanını yaşatmak istiyoruz” dedi.

Şazenuş KESKİN

 

Bakmadan Geçme