• Haberler
  • Bayındır’ın avantajı büyük

Bayındır’ın avantajı büyük

Süper Amatör Lig Güney Grubu’nda son dört maçından 10 puan çıkaran ve puan cetvelinin üçüncü basamağında...

Süper Amatör Lig Güney Grubu’nda son dört maçından 10 puan çıkaran ve puan cetvelinin üçüncü basamağında yer alan Bayındırspor, kalan beş hafta öncesi oldukça avantajlı bir fikstüre sahip. Sarı kırmızılılar, söz konusu beş maçın üçünde deplasmana giderken ikisinde ise iç sahada terleyecek. Bayındır temsilcisinin rakip sahadaki müsabakaları, ligin alt sıralarındaki takımlarla gerçekleşecek. Saha ve seyircisi önünde ise Bayındırspor, zirve yarışında mühim maçlara çıkacak.

İki hafta üst üste yöre derbilerinde iddiasız Torbalı Çaybaşıspor ile averaj takımı Selçuk Çamlıkspor’a misafirliğe gidecek olan Bayındırspor, bu maçları kayıpsız geçerek sıradaki iç saha mücadelesinde Halilbeylispor’u konuk edecek. İçeride oynadığı dokuz maçta sekiz galibiyet ve bir beraberlik elde eden sarı kırmızılı ekibin en büyük kozu, bu performansı olacak.

Rakip takım iddiasız gelebilir

Sondan bir önceki hafta alt sıralardaki Şirinyerspor karşısında rakip sahada terleyecek olan Bayındırspor, sezona Çeşme Belediyespor iç saha maçı ile nokta koyacak. Şu anda kendisinin altı puan gerisinde bulunan Çeşme ekibinin o maça kadar iddiası kalmaması halinde müsabaka, formaliteden öteye gitmeyecek ve Bayındırspor, sezonu ilk üç sırada kapatacak.

Şazenuş Keskin

Bakmadan Geçme