Bayındır virajı döndü

Süper Amatör Lig Beyaz Grup'ta haftaya lider giren Bayındırspor, ilk üç sıra mücadelesi veren Güzelbahçe Belediyespor'a...

Süper Amatör Lig Beyaz Grup’ta haftaya lider giren Bayındırspor, ilk üç sıra mücadelesi veren Güzelbahçe Belediyespor’a konuk olduğu maçtan 3-3’lük beraberlikle ayrıldı. Sarı kırmızılılar, gol düellosu şeklinde geçen maçta galip gelemeyip liderliği kaptırsa da ilk üç sıradaki yerini sağlamlaştırmak adına önemli bir puan elde etti. Sarı kırmızılıların golleri , Oğuz (2) ve Özkan’dan geldi.

Beş maçlık yenilgi serisinin ardından geçtiğimiz hafta bir puan alan Torbalı Çaybaşıspor, deplasmanda Çeşme Belediyespor’a 2-0 kaybetti. Kırmızı lacivertliler, böylece küme düşme hattının sadece bir puan üzerinde yer aldı. Çeşme Belediyespor ise bir hafta önce kaybettiği liderliği geri almış oldu.

Üçüncü sıradaki İzmirspor, play off için son kozlarını oynayan Alaçatıspor’dan puanı kapmayı başardı: 1-1. Son haftaların formda ekibi Menderes Belediye Eğitim ve Kültürspor, Balçova Belediye Termalspor deplasmanında da zorlanmadan kazandı: 0-3. Son yedi maçında altıncı galibiyetini elde eden kırmızı beyazlılar, puanını 34’e çıkartarak üçüncü İzmirspor ile olan puan farkını dörde indirdi.

Gaziemir Gençlikspor, sahasında Şirinyerspor’a 1-0 mağlup olarak play off ümitlerini büyük ölçüde tüketirken Narlıdere Belediyespor ise konuk olduğu Kuruçeşme’yi 3-1 ile geçerek üç maçta yedi puan alıp kümede kalma şansını arttırdı. Güraltay ise ligden çekilen Selçuk Efesspor karşısında hükmen 3-0 galip geldi.

Haber: İlker Özekli

Bakmadan Geçme