Bayındır rahat kazandı

Süper Amatör Lig Beyaz Grup'ta sezonun ikinci yarısında şok bir yenilgiyle başlayan Bayındırspor, cumartesi günü sahasında...

Süper Amatör Lig Beyaz Grup’ta sezonun ikinci yarısında şok bir yenilgiyle başlayan Bayındırspor, cumartesi günü sahasında konuk ettiği Narlıdere Belediyespor’u zorlanmadan geçti: 3-0. Sarı kırmızılıları galibiyete taşıyan golleri Berke, Burak ve penaltıdan Oğuz kaydederken konuk ekibin maçın son dakikalarında kazandığı penaltı atışında Bayındırspor kalecisi Hasan gole izin vermedi. Devre arasında yapılan çalışmalarla yenilenen Bayındır İlçe Stadı için Bayındırsporlu futbolcular, maça İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve Bayındır Belediye Başkanı Ufuk Sesli’ye teşekkür edilen bir pankartla çıktılar.

Lider Çeşme Belediyespor, ilçe derbisinde Alaçatıspor’u deplasmanda 3-1 yenerek zirvedeki yerini korudu. İzmirspor ise sahasında Selçuk Efesspor’u 16-0 gibi muazzam bir sonuçla geçerek üçüncü sırada devam etti. Torbalı Çaybaşıspor, deplasmanda Gaziemir Gençlikspor’a 2-0 mağlup olurken Kuruçeşme ile Balçova Belediye Termalspor ise 1-1 berabere kaldılar. Diğer maçlardan sonra başlayan karşılaşmada Menderes Belediye Eğitim ve Kültürspor, zorlu Güraltay deplasmanından şen döndü: 0-3. Güzelbahçe Belediyespor-Şirinyerspor müsabakası ise hava muhalefeti nedeniyle oynanamadı.

Haber: Turgay KONURALP

Bakmadan Geçme