Bayındır'ın Sevilen Polis Memuru Emekliye Ayrıldı

Nurullah Aydoğdu, 33 yıllık meslek hayatının ardından veda etti.

Bayındır’ın sevilen polis memurlarından Nurullah Aydoğdu, emekliye ayrıldı. 1991 yılında göreve başlayan Aydoğdu, 1997 yılından bu yana Bayındır’da görev yaparak 33 yıl boyunca ilçenin güvenliğine katkıda bulundu.

Veda töreninde duygu dolu bir konuşma yapan Aydoğdu, “33 yıldır mensubu olmaktan büyük gurur ve onur duyduğum Türk Polis Teşkilatı’ndan ve yaklaşık 27 yıldır görev yaptığım Bayındır İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden emekliye ayrılmış bulunmaktayım. Meslek hayatım boyunca bana destek olan başta ailem olmak üzere, meslektaşlarıma ve görev yaptığım yerlerdeki tüm dostlarıma çok teşekkür ederim,” dedi.

Konuşmasında Bayındır’a özel bir vurgu yapan Aydoğdu, “Güzel dostluklar edindiğim ve meslek hayatımın neredeyse tamamını geçirdiğim Çiçeğin Başkenti Güzel Bayındır’ı, değerli meslektaşlarımı ve sevgili halkını asla unutmayacağım. Geride bıraktığım tüm meslektaşlarıma başarılar diliyorum. Allah’a ısmarladık,” ifadelerini kullandı.

Aydoğdu’nun emekliliği, Bayındır’daki polis teşkilatı ve halk arasında büyük bir üzüntüyle karşılandı. Görev yaptığı süre boyunca güvenliği sağlamakla kalmayıp, toplumla kurduğu güçlü bağlarla da takdir toplayan Aydoğdu, emekli olmanın getirdiği yeni hayatına adım atarken, Bayındır’daki dostlarını ve anılarını da geride bırakmış oldu.
 

Bakmadan Geçme