• Haberler
  • Gündem
  • Batan denizaltında ölen iş adamının, Fenerbahçe forması ile fotoğrafı çıktı

Batan denizaltında ölen iş adamının, Fenerbahçe forması ile fotoğrafı çıktı

Batık denizaltı Titan’ın enkazının bulunduğu, ABD Sahil Güvenlik Teşkilatı tarafından açıklanmıştı. Teşkilat yetkilisi John Maguer, denizaltının...

Batık denizaltı Titan’ın enkazının bulunduğu, ABD Sahil Güvenlik Teşkilatı tarafından açıklanmıştı. Teşkilat yetkilisi John Maguer, denizaltının batmasındaki en yüksek ihtimalin bir patlama olduğunu, içerisindeki herkesin hayatını kaybettiğini söylemişti.

OceanGate isimli firmanın, Titanic’in batığına dalış yapan denizaltında hayatını kaybeden iş insanı Hamish Harding’in Fenerbahçe formalı fotoğrafı ortaya çıktı.

Özel bir uçak kiralama şirketinin Instagram hesabından paylaştığı taziye mesajında, Harding’in Anıtkabir içerisinde ve Fenerbahçe forması ile çektirdiği bir fotoğraf görülüyor.

Harding, havacılık meraklısı bir iş insanı olarak tanınıyordu. Ortağı Steve Fossett ile beraber başlattığı proje olan “One More Orbit” kapsamında dünya etrafında uçarak rekor kırma girişiminde bulunan Harding, bu proje ile dünyanın çevresini 48 saat 7 dakika ve 44 saniyede turladı.

Harding, Exos Aerospace Systems & Technologies şirketinin kurucusu olarak da biliniyordu. Harding’in 7 milyar dolar civarında bir serveti olduğu iddia ediliyor.

Haber merkezi

Bakmadan Geçme