• Haberler
  • Genel
  • Başkan Vekili Pehlivan’dan ‘tebdil-i kıyafet’li sürpriz

Başkan Vekili Pehlivan’dan ‘tebdil-i kıyafet’li sürpriz

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleriyle birlikte tebdil-i kıyafet yapan Menemen Belediyesi Başkan Vekili Aydın Pehlivan, temizlik ve...

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleriyle birlikte tebdil-i kıyafet yapan Menemen Belediyesi Başkan Vekili Aydın Pehlivan, temizlik ve kişisel bakım hizmeti alan teyzenin evine girdi. Pehlivan, bir yandan temizlik yaparken bir yandan da evinde bulunduğu yaşlı kadına belediyenin hizmetlerinden memnun olup olmadığını sordu.

ANLAMLI VE GÜZEL İŞLER 

68 yaşındaki Figen Soyaslan “Hayatımda ilk kez böyle güzel bir hizmetle ve böyle bir sürprizle karşılaşıyorum. Hislerimi anlatmaya sözcük bulamıyorum, olanlara inanamıyorum. Bu yaptığınız hizmetler harika. Siz ve ekibiniz muhteşem işler yapıyorsunuz. Benim için çok anlamlı ve çok güzel bir bayram oldu” dedi.

“BENİ GÖRMEK İSTEMİŞ”

Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan’da “Figen Ablamız beni görmek istemiş, bizler de ona küçük bir sürpriz yaptık. Büyüklerimizi, sevdiklerimizi güzel sürprizlerle mutlu ettiğimiz nice bayramlar diliyorum” diye konuştu.

ÇOCUK FELCİ NEDENİYLE…

Henüz 8 yaşındayken geçirdiği Çocuk Felci nedeniyle 2 ayağını birden kullanamayan Figen Soyaslan, bir süre önce Menemen’e taşındı. Tekerlekli sandalye ile hayatını sürdüren 68 yaşındaki Soyaslan, Menemen Belediyesi’ni arayarak “Evde Bakım Hizmetleri” ekibinden yardım istedi. Çocuğu olmayan Soyaslan’a Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından ‘evde bakım’, ‘temizlik’, ‘kişisel bakım’ ve ‘fizyoterapist’ hizmeti verilmeye başlandı.

 

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme