• Haberler
  • Başkan Şerif Delibalta’dan AK Parti sevdalılarına teşekkür

Başkan Şerif Delibalta’dan AK Parti sevdalılarına teşekkür

Geçtiğimiz pazar günü gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimleri'nin sonuçları ile ilgili AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı...

Geçtiğimiz pazar günü gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimleri’nin sonuçları ile ilgili AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Ramazan Şerif Delibalta’dan bir açıklama geldi. Başkan Delibalta, yaptığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı: ”Bir milat niteliği taşıyan 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimleri, bölgemizde ve tüm yurtta olgunluk içerisinde ve adeta şölen havasında geçmiştir. Özellikle teşkilatımızın her kademesinde yaşanan özveri ve görev aşkı, seçimlerde başarıyı getirmiştir.

Yeni yönetim olmamıza karşın geçmişten bugüne partimizde görev almış eski başkanlarımızdan tutun da meclis üyelerimize kadar herkesi kucaklayarak bu başarıyı elde ettik. Dokunmadık omuz, sıkmadık el bırakmadık. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde zor bir virajı aştık. Ülkemiz, daha hızlı kararların alındığı ve 2023 vizyonunu ortaya koyacak yeni parlamenter sistemiyle geleceğe emin adımlarla yürüyecektir. Diğer yandan seçim çalışmalarımız esnasında bizi yalnız bırakmayan İl Başkanımız Aydın Şengül ve milletvekili adaylarımıza, parti içinde görev alan tüm teşkilat üyelerimize ve bizi yakından takip eden basın mensuplarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah yine birlik ve beraberlik içerinde 2019 Yerel Seçimleri’nden de alnımızın akıyla çıkacağımıza gönülden inanıyorum.”

Haber: Özcan ÇETİN

 

Bakmadan Geçme