Başkan Saygılı teşkilat ziyaretlerine devam ediyor

AK Parti İl Başkanlığı görevine atanan yeni il Başkanı Bilal Saygılı, teşkilat ziyaretlerine kaldığı yerden devam...

AK Parti İl Başkanlığı görevine atanan yeni il Başkanı Bilal Saygılı, teşkilat ziyaretlerine kaldığı yerden devam ediyor.  Geçtiğimiz günlerde Buca teşkilatıyla bir araya gelen Saygılı’nın yeni durağı AK Parti Bayraklı İlçe Başkanlığı oldu.  İlçe teşkilatı tarafından büyük bir coşkuyla karşılanan Saygılı, ilgiden çok memnun olduğunu belirterek,

“Çok güzel bir enerjiniz var, bu enerjiyi sahaya da yansıttığınızı biliyorum. Ülkemiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde AK Parti ile 15 Mayıs’ta güzel bir güne uyanacak inşallah. Tüm teşkilatlarımız, gencimizle büyüğümüzle kadınımızla tam kapasite sahada hizmetlerimizi ve çalışmalarımızı gece gündüz demeden hemşehrilerimize anlatacağız. Gerekirse uyumayacağız ve kapı kapı dolaşarak gönüllere gireceğiz” diye konuştu.

SADECE ÇALIŞMAK VAR!

Kadınların, AK Parti’nin temel yapı taşlarından olduğuna dikkat çeken Başkan Bilal Saygılı, “Elbette gençlerimizin ve teşkilat mensuplarımızın emekleri gayretleri büyük. Ancak kadınlarımızın ayrı bir yeri var. Onlar her alanda her şeyin en güzelini inşa etmek için yoğun bir çaba harcıyor. O nedenle özellikle de kadınlarımıza güvenim tam. Kıymetli kardeşlerim önemli projelere imza atıyor. İnanıyorum ki bu üstün çabalarına ara vermeden devam edecekler. Ülkemize ve milletimize hizmetkar olmak için çıktığımız bu yolda, bizlere yorulmak yok, durmak yok, sadece çalışmak ve üretmek var. Hep birlikte el ele vererek çalışacak, hizmetlerimizi sürdürmek için 14 Mayıs’ta seçimi zaferle noktalayacağız” dedi. (İHA)

Bakmadan Geçme