• Haberler
  • Başkan Özçınar'dan demokrasi nöbeti çağrısı

Başkan Özçınar'dan demokrasi nöbeti çağrısı

Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar, 15 Temmuz hain darbe teşebbüsünün birinci yılında Kiraz Belediyesi girişinde hazırlanan...

Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar, 15 Temmuz hain darbe teşebbüsünün birinci yılında Kiraz Belediyesi girişinde hazırlanan ve 15 Temmuz darbe girişimi gecesi yaşanan olaylara konu alan resim sergisini inceledi.

Başkan Özçınar, “Hain darbe girişiminin 1.yılını doldurmuş bulunmaktayız. Ülkemiz adına, vatandaşlarımız adına hep beraber biz de nöbetimizin başında olacağız. Bu vesileyle 15 Temmuz’da şehit olan tüm şehitlerimiz, rahmetle, saygıyla anıyoruz. Gazilerimizi saygıyla anıyoruz. Kelimeler düğümleniyor. Rabbim bize bir daha böyle acılar yaşatmasın. Bir daha böyle üzüntülü günler yaşatmasın. Rabbim ülkemize, milletimizi zeval vermesin. 15 Temmuz Cumartesi (yarın) gecesi tutacak olduğumuz nöbetimizi tüm vatandaşlarımızı merkezdeki, köylerimizdeki bu vatana gönül vermiş herkesi Atatürk rekreasyon alanında saat 22:00’de başlayacak olan demokrasi nöbetine bekliyoruz” dedi.

Haber: Turgay KONURALP 

Bakmadan Geçme