• Haberler
  • Gündem
  • Başkan Okuroğlu, Kıyı Ege Belediyeler Birliği Toplantısında

Başkan Okuroğlu, Kıyı Ege Belediyeler Birliği Toplantısında

Başkan Okuroğlu, Kıyı Ege Belediyeler Birliği Encümen Toplantısında orman yangınları ve belediyeler konularını gündeme taşıdı

Kıyı Ege Belediyeler Birliği Encümen toplantısı, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın ev sahipliğinde Marmaris’te gerçekleştirildi. Toplantıya Tire Belediye Başkanı ve Kıyı Ege Belediyeler Birliği Encümen Üyesi Hayati Okuroğlu da katıldı.
Marmaris ilçesinde düzenlenen toplantıya, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras ve Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü’nün ev sahipliğinde, Tire Belediye Başkanı Hayati Okuroğlu'nun yanı sıra Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun, Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, Karaburun Belediye Başkanı Av. İlkay Girgin Erdoğan ve Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin de katıldı.
‘Gündem Orman Yangınları’
Toplantının ana gündem maddesi orman yangınları oldu. Orman yangınlarıyla mücadelede alınacak tedbirler, özellikle hava filosunun güçlendirilmesi için bakanlığa yazı yazılması gibi konular masaya yatırıldı. Ayrıca, zeytin alanlarının temizlenmesi gibi önleyici tedbirler de görüşüldü. Su yönetim planı ve belediyelerin borçları gibi diğer önemli konular da katılımcılar tarafından ele alındı.
 

Bakmadan Geçme