• Haberler
  • Başkan Mutlu yenilenen Gıda Odası'nı ziyaret etti

Başkan Mutlu yenilenen Gıda Odası'nı ziyaret etti

Birgi'de kendisi için verilen kahvaltı etkinliği kapsamında bir takım ziyaretler gerçekleştiren İzmir Esnaf Odası Başkanı Zekeriya...

Birgi’de kendisi için verilen kahvaltı etkinliği kapsamında bir takım ziyaretler gerçekleştiren İzmir Esnaf Odası Başkanı Zekeriya Mutlu yenilenen Ödemiş Bilumum Gıda Maddeleri Odasını ziyaret ederek, Başkan Çavuş ile bir araya geldi. Mutlu, Oda’nın yeni halini çok beğendiğini ifade etti.

“ODA İŞTE BÖYLE REFAH VE GÜZEL OLMALI”

İzmir Esnaf Odası Başkanı Zekeriya Mutlu, Ödemiş Bilumun Gıda Odasının yeni halini beğendiğini ifade ederek “Ödemiş’te Gıda Maddeleri Odasının hizmet binasının aslında gerçekten yenilenmeye ihtiyacı vardı. Bunu da bu dönemde başkan olan Hülya Çavuş son derece ferah bir hale gelmesini sağlamış.  Kendisini kutluyorum. Esnaflarımızın uğrak yeri olan odaların ve derneklerin bu şekilde esnafında geldiği yerlerin bu şekilde olması gerektiğine inanıyorum.”dedi.

MUTLU “BAYAN ELİ DEYMİŞ “

Zekeriya Mutlu “Odalar çözüm üreten aynı zamanda, esnaf kardeşlerimizin mesleki işleri ile ilgili hizmet veren, aynı zamanda bir anlamda kamu hizmeti sürdüren kurumlardır. Buraya bayan eli değdiğini düşünüyorum. Başkanımız Hülya Çavuş’u Oda’nın yenilenmesinde verdiği katkıdan dolayı kendisine ve yönetimine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bakmadan Geçme