• Haberler
  • Başkan Hülya Çavuş basına yemek verdi

Başkan Hülya Çavuş basına yemek verdi

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Ödemiş Bilumum Gıda Maddeleriyle Uğraşan Esnaf ve Zanaatkarlar Odası Başkanı...

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Ödemiş Bilumum Gıda Maddeleriyle Uğraşan Esnaf ve Zanaatkarlar Odası Başkanı Hülya Çavuş, basın mensuplarına özel yemek düzenledi. Yemek, geçtiğimiz akşam saat 20.00’de Ödemiş Konak Restoran’da gerçekleştirildi. Yemeğe Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, Ödemiş Belediye Başkan Yardımcısı Özay Kaptan, Küçük Menderes Gazetesi, TV9 İzmir, Radyo Remix, Yerelgüç ile Kent Gazetesi’nin emekçileri de katıldı.

Canlı müziğin de olduğu yemekte konuşan Başkan Çavuş, ”Ödemiş’in yerel basını, bu özel günde hep beraber olduğumuz için teşekkür ederim. Hayat, bir tesadüf olarak geçiyor. 21 Ocak 2006 yılında Ödemiş Konak Restoran’ın kurdelesini Sayın Başkanım Mehmet Eriş ile kesmiştik. Öyle bir tesadüf ki 21 Ocak 2018 yılında da odamızın başkanı oldum. Siz değerli basın mensupları, her zaman bizi takip ettiniz. Sağ olun, var olun” şeklinde konuştu.

Ece Köseoğlu

Bakmadan Geçme