• Haberler
  • Başkan Eriş’ten Mendegüme turu

Başkan Eriş’ten Mendegüme turu

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, geçtiğimiz gün ilçenin güneyinde yer alan ve Mendegüme olarak bilinen mahalleleri...

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, geçtiğimiz gün ilçenin güneyinde yer alan ve Mendegüme olarak bilinen mahalleleri ziyaret etti. İlk olarak Çayır Mahallesi’ne giden Başkan Eriş, trafik kazasında yaşamını yitiren Safiye Taş’ın ailesine taziyede bulundu ve “Çayırlı hemşehrimiz Birol Taş’ın annesi, Çayır Mahallesi Muhtarımız Sayın Sadettin Günay’ın ve İlhan Aksu kardeşimizin kayınvalidesi Safiye Taş’ın yüreğimizi yakan trafik kazasında vefatı üzerine taziye ziyaretinde bulunduk. Merhumeye Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz” dedi.

Buradan Hamamköy’e geçen Başkan Eriş, “Hamamköy Mahalle Muhtarımız Sayın Mehmet Gelen’e ve değerli hemşehrilerimize yakın ilgileri için teşekkür ediyorum. Hamamköy’de hem çalışmalarımızı yerinde inceledik hem de talepleri aldık” şeklinde konuştu.

Misafirperverlik teşekkürü

Eriş, daha sonra Güney ve Küçükören mahallelerine de gitti. Buradaki temasları hakkında bilgi veren Başkan Eriş, “Aydın Dağları’nın bağrındaki bereketli topraklarımızda üretim hep sürsün diye emek veren hemşehrilerimizle bugünü tamamladık. Güney Mahallemizde Muhtarımız Sayın Rıfat Güner ile hemşehrilerimizi dinledik. Küçükören Mahallemizde 7’den 70’e hemşehrilerimizin yakın ilgisi ile karşılaştık. Misafirperverlikleri için Hamamköy, Güney, Küçükören ve Çayır’daki hemşehrilerimize teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Büşra Boyar

 

Bakmadan Geçme