BAŞKAN ERİŞ VE BAŞKAN KÖKSOY KARAMAN'DA

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş ve beraberindeki Ödemiş Ayakkabıcılar Odası Başkanı Mustafa Köksoy ile birlikte Karaman'da...

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş ve beraberindeki Ödemiş Ayakkabıcılar Odası Başkanı Mustafa Köksoy ile birlikte Karaman’da ayakkabı sektörüyle ilgili incelemelerde bulundu.

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş yapılan geziyi değerlendirerek, “Esnafımız için Karaman’dayız. Ayakkabıcılıkta Ödemiş’in ayak sesleri yeniden duyulacak! Kent ekonomimizin belleğinde önemli bir yere sahip olan ayakkabıcılığın kooperatifleşme ile birlikte yeniden özlenen günlerine dönmesi için girişimlerimiz sürüyor.

Ödemiş Ayakkabıcılar Odası ve Ayakkabı Üretim ve Pazarlama Kooperatifi Başkanımız Mustafa Köksoy ile birlikte, faaliyet alanları arasında sayacılık da bulunan Karaman Belediyesi’nin iştiraki Ongun A.Ş. ile işbirliği yapabileceğimiz alanları görüşmek üzere üretim tesislerini ziyaret ettik. Karaman Belediyesi Ongun A.Ş.’nin hem ayakkabıcılıkta, hem de tekstil, ahşap ürünler, reklam-promosyon ürünleri, ekmek büfeleri gibi faaliyetleri hakkında bilgi aldık. Misafirperverlikleri için Ongun A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Aşkan’a, Fabrika Müdürü Özgür Ahmet Çakır’a, Lojistik Koordinatörü Turgut Kurnaz’a ve ilgililere çok teşekkür ediyoruz. Söz verdiğimiz gibi ayakkabıcılıkta kooperatifleşme ile birlikte esnafımızın daha da güçlenmesi, hak ettiği noktaya ulaşması ve markalaşma için “ekonomi belediyeciliği” çalışmalarımızı her alanda sürdürüyoruz.” dedi.

Ödemiş Ayakkabıcılar Odası Başkanı Köksoy, “ Başkanımız Eriş ile birlikte Karaman’da ayakkabı sektörü alanında çeşitli ziyaretlerde bulunduk. Son derece yararlı bir çalışma gerçekleştirildi.” dedi.

Samime SARAYKÖY

Bakmadan Geçme