• Haberler
  • Başkan Duran’dan vatandaşa korona uyarısı

Başkan Duran’dan vatandaşa korona uyarısı

Son dönemde yeniden yükselişe geçen koronavirüs ile mücadele tüm hızıyla sürerken Tire Belediye Başkanı Salih Atakan...

Son dönemde yeniden yükselişe geçen koronavirüs ile mücadele tüm hızıyla sürerken Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran da vatandaşlara uyarılarda bulunduğu bir açıklama yaptı. Başkan Duran, “Sevgili Tireliler, ülkemizde ve bölgemizde koronavirüs vakalarının arttığını gözlemliyoruz. Tire’de de sayıların artmasından endişe duyuyoruz. Devletimizin de bu kapsamda tedbirleri arttırdığını hepimiz görmekteyiz. Biz de belediyedeki çalışma arkadaşlarımızla bu gelişmeler doğrultusunda bazı önlemler aldık. Belediyemiz, 10.00 ile 16.00 saatleri arasında halkımızın ziyaretine açık olacak.

Artan vakalar, sağlık hizmetlerinin karşılanmasını zorlaştırmakta. Bu nedenle siz değerli hemşerilerimin de sağlığına dikkat etmesini önemle rica ederim. Virüsten korunmak için gerekli tedbirlere lütfen uyun. Maske kullanmaya dikkat edin, mecbur kalmadıkça dışarı çıkmayın, sosyal mesafe ve temizlik konusunda bu günlerde daha duyarlı olun. Sağlığınızı koruyun.

Pek çok hemşerimizin hayatının zorlaştığını biliyoruz ancak sağlığınızın hepsinden önemli olduğunun farkında olun. Biz Tire Belediyesi olarak sizlerin yanındayız, şehrimizin bu süreci en hafif şekilde atlaması için çaba sarf ediyoruz. Bu kötü günlerin en kısa sürede geçmesini diler, tüm hemşehrilerimize sağlıklı günler dilerim” ifadelerini kullandı.

 

Özcan Çetin

 

Bakmadan Geçme