• Haberler
  • Gündem
  • Başkan Çolakbayrakdar: Cam damar olacak ana yolu açıyoruz”

Başkan Çolakbayrakdar: Cam damar olacak ana yolu açıyoruz”

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar Kentsel Dönüşüm Projesi'nin çabucak bitmeme etmiş olduğu Seyrani Mahallesi'nde yol, mevki...

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar; Kentsel Dönüşüm Projesi’nin çabucak bitmeme etmiş olduğu Seyrani Mahallesi’nde yol, mevki organizasyon ve otopark yeri çalışmalarını durumunda inceledi. Başkan Çolakbayrakdar, Seyrani kentsel dönüşümün dalının dirilik damarı olacak bulunan yolu, benzeyen sürede açacaklarını söyledi.

İnceleme esnasında gecekonduda oturan nemli yurttaş ile Başkan Çolakbayrakdar’ın sohbeti yüzlerde gülümseme oluşturdu. Vatandaş Çolakbayrakdar’a; “Sana bitmeyen güveniyoruz. Bizi gecekondudan kurtar” diyerek, dualar etti. Yolları, parkları ve toplumsal donatılarıyla henüz yaşanabilir beraberinde Seyrani düşüncesince boyuna çalıştıklarını vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar; “Seyrani Mahallesi kentsel inkılap alanındaki ana caddedeyiz. Bir yanımızda Bekir Yıldız Bulvarı ile başka yanımızda Mustafa Kemal Paşa Bulvarı bulunan ve bu dü bulvarı birbirine bağlayacak bulunan ana yolumuzda derin beraberinde halde icraat topu topu hızıyla sürüyor. Bu yol ile baş başa Seyrani kentsel dönüşümün dalının dirilik damarı olacak bulunan yolu açmış olacağız. Hem kentsel inkılap konutları inşası bitmeme ediyor bununla beraber mevki düzenlemesi, yol ve otopark yeri emekleri çabuk beraberinde halde yapılıyor. Seyrani Kentsel dönüşüm, iri beraberinde piyasası kapsıyor. 500 bin metrekare piyasası havi ve 64 bloğun arazi alacağı dönüşümle kentin toy beraberinde hayat sahasına kavuşmuş olacak. Birkaç yılda inkılap emekleri tamamlanmasını hedefliyoruz. Bu da Seyrani Kentsel Dönüşüm Projesi’nin aşırı çabuk bitmeme ettiğinin göstergesidir. Hayırlı kademli olsun” ifadelerine arazi verdi.

Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan’ın gelişigüzel beraberinde köşesinde en elleme halde hizmetler ürettiklerini ve şehre henüz elleme hizmetler muktedir olmak düşüncesince gece-gündüz demeden çalıştıklarını laflarına ekledi.

Haber

Kaynak: IHA

Bakmadan Geçme