• Haberler
  • Balkan Göçmenleri İzmir'de buluştu

Balkan Göçmenleri İzmir'de buluştu

Ödemiş Balkan Göçmenleri Kültürü Dostluk Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, geçtiğimiz cuma akşamı İzmir Kaya Termal Otel'de düzenlenen 2.Rumeli-Balkan...

Ödemiş Balkan Göçmenleri Kültürü Dostluk Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, geçtiğimiz cuma akşamı İzmir Kaya Termal Otel’de düzenlenen 2.Rumeli-Balkan Buluşması’na katıldı. Dernek Başkanı Tuncay Satılmış, Başkan Yardımcısı İnşaat Mühendisi Nihal Bağlan, Sayman Ünal Sönmez ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Şahin, Balkan Göçmeni olan Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, AK Parti İzmir İl Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Çalay ve Uluslararası Balkan Dernekleri Federasyonu Başkanı Ekrem Selimler ile bir araya geldiler.

Ödemiş Balkan Göçmenleri Kültürü Dostluk Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Tuncay Satılmış, “İzmir’de düzenlenen 2.Rumeli-Balkan Buluşmasına dernek olarak katılım gösterdik. 23 Şubat 2018 tarihinde Ödemiş’te yapılacak olan 3.Balkan Şenliği etkinliklerine katılım için istişareler yaptık. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da etkinliğimizde değerli sanatçımız Arif Şentürk ile halk oyunları ekibi sahne alacak” şeklinde konuştu.

Haber: İlker Özekli

Bakmadan Geçme