• Haberler
  • BAL’de ikinci yarı heyecanı

BAL’de ikinci yarı heyecanı

Bölgesel Amatör Lig’de 2019-20 sezonunun ikinci yarısı, bu hafta sonu yapılacak maçlarla başlayacak. 10.Grup’ta havzayı temsil...

Bölgesel Amatör Lig’de 2019-20 sezonunun ikinci yarısı, bu hafta sonu yapılacak maçlarla başlayacak. 10.Grup’ta havzayı temsil eden Torbalıspor da gruptaki tüm takımlar gibi yarın saat 14.00’te sahaya çıkacak. Sezonun ilk maçında sahasında 2-1 ile geçtiği İzmirspor ile bu kez deplasman takımı olarak karşılaşacak olan kırmızı beyazlılar, ev sahibi konumundaki rakibinden maçın oynanacağı Tire 4 Eylül Stadı’nda daha yakın bir noktada. Deplasmanlarda bugüne kadar bir puan bile alamayan Torkos, bunu avantaja çevirerek kötü gidişe dur demek istiyor.

Ligin statüsü nedeniyle büyük önem taşıyan mücadelede Sefa Can Meral düdük çalacak. Meral’in yardımcılıklarını Süleyman Öztürk ile Nazmihan Öterbülbül’ün yapacakları maçın dördüncü hakemi ise Rıdvan Altıntaş olacak.

Zirve ortakları derbilerde

Ödemişli Ziya İnday’ın da formasını giydiği Çiğli Belediyespor, gruptaki diğer İzmir derbisinde Bucaspor’u ağırlayacak. Aynı puanla ikinci durumda bulunan Yalovaspor ise il derbisinde Yalova Kadıköyspor karşısında galibiyet arayacak. Haftanın diğer maçları ise şu şekilde: Beşyüzevlerspor-Çayırovaspor, Gebzespor-Bağcılarspor, Sultangazispor-Atlasspor ve İlimtepe Kullar 1975-Küçükyalı Yelkenspor.

Onur Karagöz

Bakmadan Geçme