• Haberler
  • Siyaset
  • Bakan Varank: “Değişim isteyen vatandaşlarımız, önce Kemal Kılıçdaroğlu’nu değiştirerek yola çıksınlar”

Bakan Varank: “Değişim isteyen vatandaşlarımız, önce Kemal Kılıçdaroğlu’nu değiştirerek yola çıksınlar”

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Bursa’daki bir galerici esnafıyla buluşmasında önemli açıklamalarda bulundu. Varank, muhalefeti...

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Bursa’daki bir galerici esnafıyla buluşmasında önemli açıklamalarda bulundu. Varank, muhalefeti destekleyen ve değişim isteyen vatandaşlara seslenerek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a oy vermelerinin Türkiye’nin faydasına olacağını belirtti. Ayrıca, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun değiştirilerek yeni bir liderle yola çıkılması gerektiğini ifade etti. Varank, yerli ve milli projelerden örnekler vererek, muhalefetin eleştiri yapmak yerine yapıcı bir rol üstlenmesini ve gerçekçi bir liderle ilerlemesini önerdi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank: “Sağlıklı ve Türkiye’nin faydasına olacak, muhalefet yapabilecek bir genel başkanı başınıza getirin. Kazanmanın mutluluğunu yaşamak istiyorsanız ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a oy verin. Hem de değişim isteğinizi aslında kendi partilerinize de göstermiş olun” dedi.

(İHA)

Bakmadan Geçme