Ateş Kuşları 18. bölüm izle

Ateş Kuşları dizisi ATV’nin sevilen dizilerinden biri. İçinde sokak çocuklarının hayat boyu vermek zorunda kaldıkları çeşitli...

Ateş Kuşları dizisi ATV’nin sevilen dizilerinden biri. İçinde sokak çocuklarının hayat boyu vermek zorunda kaldıkları çeşitli mücadelelerini çift zamanlı olarak barındıran dizin yeni bölümünde neler olacak?

Yeni bölümün ilk tanıtımı yayınlandı. Bir önceki bölümde ablasının vurulmasının ardından güvenlik kaygısıyla babasının evine götürülen Gül Ayşe , bebekliğinde kendisi için hazırlanan odayla da ilk defa karşılaşmıştı. Aynı zamanda Barbaros’un annesinin, kendisini ailesinden kaçıran isimlerden biri olduğunu öğrenmiş ancak barbaros’a karşı tavır almamıştı. Cano, vurulduktan sonra yürüyemeyeceğini öğrenmiş ve Ali, Cano’yu tedavi edebilecek doktoru yurtdışından getirmek için Nizam Eyüboğlundan yardım istemiş ancak umduğu yardımı bulamamıştı. Bu sırada Gül Ayşe’yi kaçırıp Çatal adlı çocuk tacirine satmak suçundan mahkemeye çıkarılan Menderes’in ,Çatal ifadesini değiştirdiği için beraat etmesinin ardından arabasında vurulmasıyla 18. bölüm çarpıcı bir finale kavuşmuştu.

19. bölüm fragmanı

https://dai.ly/k7xXT6G4PrOATfzbLIC

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme