• Haberler
  • Asayiş
  • “Asgari ücretliler ölsün” demişti hırsızlık yaparken yakalanıp salındı

“Asgari ücretliler ölsün” demişti hırsızlık yaparken yakalanıp salındı

Geçtiğimiz günlerde yapılan bir sokak röportajında bir şahıs, kendisinin Suriyeli olduğunu, ayda 20.000 lira kazandığını söyleyerek...

Geçtiğimiz günlerde yapılan bir sokak röportajında bir şahıs, kendisinin Suriyeli olduğunu, ayda 20.000 lira kazandığını söyleyerek “asgari ücretliler ölsün, biraz gözlerini açsalar çok çeşitli işler var” demişti.

Söz konusu şahıs Abdülkadir K., hırsızlık yaparken yakalandı. K.’nin konteynerden telefonlarını, cüzdanlarını, paralarını ve pasaportlarını çaldığı 150 inşaat işçisi, Abdülkadir K.’yi yakalayarak darp etti.

Çarşamba günü saat 00.50 sıralarında Küçükçekmece Atakent’te yaşanan olaydan sonra Abdülkadir K., olay yerine gelen polis ekipleri tarafından güçlükle kurtarıldı. Ekipler, hırsızı güvenlik altına almak için şantiyede bulunan bir odaya sokmak zorunda kaldı. Ardından K., olay yerine gelen çevik kuvvet takviye ekiplerine ait zırhlı araçla uzaklaştırıldı. Şahıs, yapılan işlemlerin ardından gözaltına alındı. Çıkarıldığı mahkeme tarafından adli kontrol şartı ile serbest kaldı.

Haber merkezi

Bakmadan Geçme