• Haberler
  • Dünya
  • Anna Wintour, “Şeytan Marka Giyer” İmajiyla Yeniden Gündemde: Aylık 1.8 Milyon TL’ye Asistan Arıyor

Anna Wintour, “Şeytan Marka Giyer” İmajiyla Yeniden Gündemde: Aylık 1.8 Milyon TL’ye Asistan Arıyor

2006 yılında sinema ve moda dünyasında büyük yankı uyandıran “Şeytan Marka Giyer” filmi, Anna Wintour’un eski...

2006 yılında sinema ve moda dünyasında büyük yankı uyandıran “Şeytan Marka Giyer” filmi, Anna Wintour’un eski asistanı Lauren Weisberger’in aynı isimli kitabından uyarlanmış ve izleyicileri büyülemişti. Meryl Streep’in canlandırdığı Miranda Priestly karakteri, Wintour’un katı ve acımasız imajını yansıtarak hafızalara kazındı.

Şimdiyse bu unutulmaz film gerçek hayatta tekrar yankılanacak gibi görünüyor. Vogue dergisi, Anna Wintour için yeni bir asistan aradığını ilan etti. İlan, tam da “Şeytan Marka Giyer” filmindeki Andy Sachs karakterini hatırlatıyor. 73 yaşındaki moda ikonu Wintour, bir asistan aracılığıyla ajandasını, toplantılarını, çağrılarını, üretim programlarını, etkinliklerini, anlaşmalarını ve özel projelerini yönetecek bir yardımcıya ihtiyaç duyuyor.

Vogue, özellikle dijital medya, içerik veya yayıncılık sektöründe bir ila iki yıl staj veya iş deneyimine sahip, üniversite mezunu bir aday aradığını belirtiyor. Pozisyona seçilecek olan kişi, Conde Nast’ın New York’taki Dünya Ticaret Merkezi’nde görev yapacak ve 60 bin ila 80 bin dolar (yaklaşık 1,4 milyon ila 1,8 milyon TL) arasında bir maaş alacak.

Adaylardan kendine güvenen, heyecanlı, duygusal olarak zeki, mükemmel iletişim becerilerine sahip, işbirlikçi, çözüm odaklı ve sürekli olarak açık bir yaklaşım bekleniyor. İlanın Anna Wintour’a özel olduğu belirtilmemiş olsa da, pozisyonun American Vogue ve Global Baş İçerik Sorumlusu için olduğu söyleniyor.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme