ZEYTİNLİK TARIMSAL KALKINMA KOOPERATİFİ'NDE İMECE

Ödemiş Zeytinlik Tarımsal Kalkınma Kooperatifi deprem bölgesine yardım toplamak için harekete geçti. İmece usulüyle yapılan yardım...

Ödemiş Zeytinlik Tarımsal Kalkınma Kooperatifi deprem bölgesine yardım toplamak için harekete geçti. İmece usulüyle yapılan yardım toplama kampanyasına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Yardım çalışmalarını yerinde takip eden Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş şu açıklamayı yaptı:

Yüreğinde o acıyı hissedip, yaraları bir nebze de olsa sarabilmek için evindeki ekmeğini, aşını, zeytinyağını, harçlığını afetzedelerle paylaşan, gönüllü olan güzel yüreklere teşekkürlerimi sunuyorum.

Zor durumdaki kardeşlerimiz için harekete geçen hemşehrilerimizle Zeytinlik Tarımsal Kalkınma Kooperatifi'nde imecenin en güzel örneğini yaşadık. Yardımları bölgeye ulaştırmak için kurumlarımızla koordineli şekilde hareket edeceğiz. Belediye Sağlık İşleri Müdürlüğümüzden ekiplerimiz de bölgeye hareket etti. Allah, arama kurtarma çalışmalarında görev alan ekiplerimize güç kuvvet versin.

İsmail Keçeci

 

Bakmadan Geçme