Zehir tacirlerine nefes aldırmadılar

Bayındır İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, ilçeye bağlı Yusuflu mahallesinde alınan ihbar üzerine gerçekleştirdikleri operasyonda M.M....

Bayındır İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, ilçeye bağlı Yusuflu mahallesinde alınan ihbar üzerine gerçekleştirdikleri operasyonda M.M. isimli şahsın evinde ve bahçesinde 20 kg. kubar esrar, 728 kök Hint keneviri, iki adet ruhsatsız av tüfeği ve bir de hassas terazi ele geçirdiler. M.M., çıkarıldığı  Bayındır Cumhuriyet Savcılığı tarafından tutuklanarak Ödemiş Cezaevi'ne gönderildi.

Yine Yusuflu'da E.A isimli şahsın evinde ve bahçesinde yapılan aramalarda ise 900 gram kubar esrar, 127 kök kenevir ve üç adet av tüfeği bulundu. Gözaltına alındıktan sonra Bayındır Cumhuriyet Savcılığı'na çıkarılan E.A., savcılık tarafından serbest bırakıldı. Aynı mahallede N.B. isimli şahsın evinde ve bahçesinde yapılan aramalar neticesinde de 1 kilo kubar esrar ele geçirildi.

Çalışmalarını sürdüren jandarma ekipleri, ilçe merkezindeki Necati Uza Mahallesi'nde hakkında uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan daha önceden yakalama kararı bulunan M.E isimli şahsı Bayındır Cumhuriyet Savcılığı'na çıkardılar. Şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Ödemiş Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Haber: Turgay KONURALP

Bakmadan Geçme