ZAFERİN YAZAR SINIFI BU KEZ ATEŞOĞLUNU ZİYARET ETTİ

&ldquoZafer&rsquoden Yürek Sesleri&rdquo kitabını hazırlayan Ödemiş Zafer İlkokulunun 4-F sınıfı öğrencileri Ödemiş Kaymakamı Celil Ateşoğlu&rsquonu ziyaret...

'Zafer'den Yürek Sesleri' kitabını hazırlayan Ödemiş Zafer İlkokulunun 4-F sınıfı öğrencileri Ödemiş Kaymakamı Celil Ateşoğlu'nu ziyaret etti. Zafer İlkokulu Müdürü Sami Keskin ve sınıf öğretmeni Osman Çomak eşliğinde Belediye Başkanı Mahmut Badem'in ardından dün de Kaymakam Celil Ateşoğlu'nu ziyaret eden yazar öğrenciler kitaplarını hediye etti.

Öğrencilerin çabalarını basından takip ettiğini belirten Kaymakam Celil Ateşoğlu öğrencilere başarılar dileyerek ziyaret dolayı memnun olduğunu belirtti. Öğrenciler ile tek tek ilgilenen Kaymakam Celil Ateşoğlu şunları söyledi:

'Zafer İlkokulu 4-F sınıfı öğrencilerimizin başarısını basından takip ettim. Bizleri de gururlandıran ve diğer öğrencilerimizi de örnek olacak olan bir çalışma olmuş. Öğrencilerimize, öğretmenlerimize kutluyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum.'

Okul Müdürü Sami Keskin de 'Okulumuz 4-F göğsümüzü kabartan bizleri gururlandıran bir projesini imza attılar. Örnek teşkil edecek ve diğer öğrencilerimize de fayda sağlayacak bir kitap olduğunu düşünüyorum. Öğrencilerimizi kutluyorum başarılar diliyorum. Öğretmen arkadaşımız Osman Çomak ve velilerimizi de özverilerinden dolayı Kaymakamımız Celil Ateşoğlu'na bize vakit ayırması ve ilgisinden dolayı teşekkür ediyoruz' dedi.

 

ÖDEMİŞ'TE TÜM OKULLARA DAĞITILACAK

Sınıf öğretmeni Osman Çomak ise 'Sınıfımız 4-F öğrencilerimizin üçüncü sınıftan bu yana yazmış oldukları hikye ve masallarını bir araya getirme ve bir kitap oluşturma projesi hayal etmiştim. Bu hayalimi öğrencilerim, okul müdürümüz ve velilerimiz ile paylaştım. Onların da desteği ile öğrencilerimizden denemeler, hikyeler ve masallar başlığı altında 'Zafer'den Yürek Sesleri' isimli kitabımızı oluşturmuş olduk. 80 sayfadan 1250 adet olan kitabımızı ücretsiz olarak okulumuzdaki diğer dördüncü sınıflarımıza, Ödemiş merkez ve beldelerdeki dördüncü sınıf öğrencilerimize dağıtacağız' şeklinde konuştu.

Kerem Karamanlıoğlu

Bakmadan Geçme