ZAFERİN YAZAR ÖĞRENCİLERİNDEN BADEME KİTAP HEDİYESİ

&ldquoZAFER&rsquoDEN YÜREK SESLERİ&rdquo  Ödemiş Zafer İlkokulu&rsquonun yazar öğrencileri hazırladıkları  &ldquoZafer&rsquoden Yürek Sesleri&rdquo adlı kitabı Belediye Başkanı...

'ZAFER'DEN YÜREK SESLERİ'

 Ödemiş Zafer İlkokulu'nun yazar öğrencileri hazırladıkları  'Zafer'den Yürek Sesleri' adlı kitabı Belediye Başkanı Mahmut Badem'e hediye etti.

Zafer İlkokulu 4-F sınıfı öğrencileri, Türkçe dersinde yazdıkları denemeler, hikayeler ve masalları öğretmenleri Osman Çolak'ın derlemesiyle kitap haline getirdi. Öğrenciler, 'Zafer'den Yürek Sesleri' adlı kitabı Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem ile paylaştı. Okul Müdürü Sami Keskin, öğretmen Osman Çomak, sınıf anneleri Gülsüm Balcı ile birlikte gelen öğrenciler, Başkan Badem ile sohbet etti.

Öğrenciler adına konuşan 4-F Sınıf Başkanı Eliz Nur Kocabıyık kitap hakkında bilgiler vererek, 'Kitabımızda farklı hikayeler var. Bu kitapla yazarlığa ilk adımımızı attık. Önümüzdeki günlerde ilçemizdeki tüm okulları ziyaret ederek, hediye edeceğiz. İlk olarak sizlerle paylaşmak istedik' dedi.

Başkan Mahmut Badem, 'Hepinizi tek tek kutluyorum. Yazma alışkanlığına bu yaşlarda başlamanız eğitim yaşantınızda size çok büyük kazanç sağlayacaktır. Kitabınızı en kısa sürede okuyup, düşüncelerimizi sizlerle paylaşacağım. Yazmaya devam edin' dedi. 

Nihat Çakıroğlu

Bakmadan Geçme