Yüzsüzlüğün bu kadarı

Torbalı'da geçtiğimiz günlerde engelli bir vatandaşı darp ettiği iddia edilen Tahsin A., bu kez de engelli...

Torbalı'da geçtiğimiz günlerde engelli bir vatandaşı darp ettiği iddia edilen Tahsin A., bu kez de engelli adamın iki oğlunu darp etti. 
 

Atatürk Mahallesi'nde geçtiğimiz hafta Suriyeli Halit Z. ile Tahsin A.'nın yüzde 96 engelli olan Ali Gündüzeli'yi darp ettiği iddia edilmişti. Yaşanan olaydan sonra Suriye uyruklu Halit Z., sınır dışı edilirken yapılan işlemlerin ardından Tahsin A. serbest bırakılmıştı. Olayın üzerinden henüz birkaç gün geçmesine rağmen Tahsin A.'nın bu kez de engelli vatandaşın iki oğluna saldırdığı öğrenildi. Cuma akşamı saat 22.00 sularında Tahsin A., Gündüzeli ailesinin ikamet ettiği evin karşısında bulunan kaldırıma oturdu. Bu durumu gören Ali Gündüzeli'nin oğlu Süleyman Gündüzeli, şahsı uyarıp oradan ayrılmasını istedi. Tüm ısrarlara rağmen Tahsin A., oturduğu kaldırımdan kalkmadı.
 

Arkasından saldırdı

 

Tahsin A.'nın kalkmaması üzerine pes eden Gündüzeli, motosikletine bindiği sırada Tahsin A. tarafından saldırıya uğradı. Elinde bulunan cam şişeyle motosikletin üzerinde bulunan Süleyman Gündüzeli'ye vuran Tahsin A., Gündüzeli'ni boynundan yaraladı. Abisinin yaralandığını gören 16 yaşındaki kardeşi Ömer Gündüzeli, Tahsin A. ile boğuşmaya başlarken o da elinden yaralandı. Olayın büyümesi üzerine vatandaşlar, emniyet güçlerine haber verirken olay yerine sağlık görevlileri de sevk edildi. İki kardeşi yaralayan Tahsin A., gözaltına alınırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

 

Haber: Bilgehan SAKICI

Bakmadan Geçme