Yukarıköy’de yaz konserleri devam ediyor

Kentin yeni turizm rotası olması hedefiyle Narlıdere Belediyesi tarafından İzmir Valiliğinin desteğiyle restorasyonu tamamlanan Tarihi Yukarıköy,...

Kentin yeni turizm rotası olması hedefiyle Narlıdere Belediyesi tarafından İzmir Valiliğinin desteğiyle restorasyonu tamamlanan Tarihi Yukarıköy, açılış gününün akşamında Grup Times konserine ev sahipliği yaptı. Taş yapıları, kırmızı çatıları ve tarih kokan sokaklarıyla ziyaretçilerini geçmişe götüren Yukarıköy'de yapılan konsere vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Grup Times'in sahne aldığı konsere aileleri ile birlikte katılanlar, hem yeme-içme alanlarında keyifli vakit geçirdi hem de sevilen şarkılarla güzel bir akşam yaşadı. Popüler şarkıların Yukarıköy ziyaretçileri için seslendirildiği konserde 69 yaşında hayata veda eden MFÖ Solisti, müzisyen ve sinema sanatçısı Özkan Uğur da unutulmadı. Yaklaşık 2 saat süren konserin sonunda Grup Times üyelerine çiçek verildi.

Kültür sanat etkinliklerine ev sahipliği yapacak olan Yukarıköy'ün günübirlik turizmin, İzmir'deki en önemli merkezlerinden biri olması hedefleniyor.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme